Orar

L-V: 10:00 - 17:00

  

Tel.:
0748 204 252 0268/ 416 396
Cosul meu
0
Produse
0.00 RON
X

Newsletter

Abonare la newsletter

Allied Biomedical

Cimeosil gel pentru cicatrici 14g

Disponibilitate
In stoc

 

199.50

RON (TVA inclus)

Compozitie Cimeosil

Polysiloxanes

Indicatii Cimeosil

Cimeosil® gel este indicat pentru a preveni dezvoltarea sau pentru a ameliora aspectul cicatricilor hipertrofice sau cheloide nu mai vechi de cativa ani. Cimeosil® nu ajuta direct la cicatrizarea sau inchiderea mai rapida a plagilor. El se aplica abia dupa inchiderea completa a plagilor (dupa ce s-au scos firele de sutura daca au fost, sau la aproximativ 2 saptamani dupa incizie/sutura) si impiedica dezvoltarea hipertrofica a cicatricei, ameliorand aspectul (volum, culoare) cicatricilor inclusiv la persoanele cu teren cheloid.

Efectul ameliorativ al Cimeosil® gel pentru cicatrici depinde de vechimea cicatricilor si de durata aplicarii sale. Cimeosil® se aplica cateva luni de zile (uneori si 10-12 luni), zilnic.

Orice incizie, zgarietura, injurie asupra tegumentului, postoperator, dupa cezariana, etc. dupa vindecarea plagii, are indicatie pentru a aplica Cimeosil® pentru a forma o cicatrice cu aspect placut, nehipertrofica si la culoarea tegumentului. CombinareaCimeosil® gel ziua cu Cimeosil® folie noaptea (folia nu poate fi aplicata decat maximum 8 ore in mod continuu) este cea mai buna solutie terapeutica. Datorita compozitiei sale, Cimeosil®nu are contraindicatii si nu provoaca reactii alergice prin contact si aplicare indelungata si nu irita pielea. De aceea poate fi aplicat indelungat inclusiv la copii, indiferent de varsta.

Cimeosil nu patrunde in piele ci ramane la suprafata ca o pelicula elastica, transparenta.

Descriere

Cimeosil gel pentru cicatrici este incolor, inodor si permite aerisirea tegumentului. Daca suprafata aplicata este inca umeda, se recomanda stergerea excesului cu o compresa. Gelul se usuca in 10-1 5 minute, permitand aplicarea fardului fara a diminua efectul Cimeosil. Nu este necesara acoperirea suprafetei tratate cu nici un bandaj. Aplicat in strat subtire, un tub de 14g este suficient pentru tratarea unei cicatrici cu suprafata de 8x 10 cm timp de 3 luni.

Instructiuni de aplicare

Se spala zona afectata cu apa si sapun pentru piele sensibila si se usuca prin tamponare. Se aplica o cantitate mica de gel cu varful degetului (dupa ce v-ati spalat pe maini) pe suprafata cicatricii. Pentru cicatricile mari, se recomanda aplicarea progresiva a gelului. Dupa 5 min. se indeparteaza excesul cu un servetel, pentru a evita patarea hainelor sau a asternuturilor. A se utiliza de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Prezentare

tub 14 g

cimeosil-gel-14g

Contact la: 0748 204 252 0268/ 416 396 vanzari@farmaciathea.ro