Orar

L-V: 10:00 - 17:00

  

Tel.:
0748 204 252 0268/ 416 396
Cosul meu
0
Produse
0.00 RON
X

Newsletter

Abonare la newsletter

Comenzile se pot face:

- pe site

- telefonic

- prin e-mail

Comanda pe site

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile noastre de produse. Odata ce ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in cos.

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a reveni in magazin, apasati butonul Continua cumparaturile. Daca doriti mai multe exemplare dintr-un anumit produs , in casuta ce arata cantitatea modificati cu numarul de exemplare dorit apoi apasati butonul Actualizeaza cosul de cumparaturi.

Comanda telefonica

Pentru comezi telefonice, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0748 204 252.

Comanda prin e-mail

Pentru comenzile prin e-mail, va rugam sa ne scrieti la adresa vanzari @ farmaciathea . ro denumirea exacta a produsului (asa cum apare ea pe site), cantitatea dorita, modul de livrare dorit (curier-in tara, livrare gratuita - in Brasov peste 150 RON, ridicare personala de la sediul nostru), adresa exacta de livrare (unde este cazul),  datele firmei (daca doriti facturarea pe firma), un numar de telefon si un e-mail al persoanei de contact. Dupa sosirea e-mail-ului dvs., veti primi automat un reply de confirmare a plasarii comenzii. Din acel moment, comanda a intrat in evidenta noastra si va intra in executie in cel mai scurt timp. Veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda. In  lipsa confirmarii telefonice a comenzii in termen de 48 ore, indiferent de modul in care aceasta a fost plasata ( email, online), comanda NU se valideaza si NU se livreaza.

Va anuntam ca firma noastra este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub nr. 16229/30.03.2010

Programul nostru de lucru este de luni pana vineri de la 10.00 la 16.00 pentru comenzile lansate telefonic si NON-STOP pentru comenzile realizate pe site si prin e-mail. Procesarea comenzilor (confirmari de stoc, informatii suplimentare) se face de luni pana vineri, de la 10.00 la 16.00. 

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client  a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de Contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii si e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii  nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea Contractului la distanta.

Livrarea produselor

LIVRARE GRATUITA (peste 150 RON) – in Brasov

- livrare in ziua confirmarii comenzii prin e-mail sau telefonic, daca aceasta este facuta pana la ora 13.00
- livrare in ziua ulterioara confirmarii comenzii daca aceasta survine dupa 13.00
- comenzile primite vineri se livreaza marti

CURIERAT RAPID – 22 RON (TVA inclus) – in tara (vezi locatiile de transport Nemo Express)

- termen: intre 2 si 5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare
- comanda va fi livrata direct la adresa specificata in comanda; aceasta adresa poate sa fie cea de acasa, de la serviciu etc.
- in cazul in care nu veti fi gasit la adresa, se mai incearca livrarea a doua zi, dupa care se returneaza produsele
-in cazul in care doriti sa contactati agentul firmei de curierat din localitatea de destinatie, puteti sa o faceti consultand lista telefoanelor firmei de curierat Nemo Express
-in cazul expeditiilor in afara retelei Nemo Express se adauga 1 RON (fara TVA) pentru fiecare km efectuat, dus intors
- comenzile primite vineri se livreaza cel devreme marti