Având în vedere nr. mare de comenzi, le vom onora în ordinea în care sunt facute, în cel mai scurt timp cu putință - nu putem garanta un termen de livrare. Veți fi contactați de către operatorii noștri înainte să fie expediată comanda dumneavoastră.

 
Orar

L-V: 10:00 - 17:00

  

Tel.:
0748 204 252 0268/ 416 396
Cosul meu
0
Produse
0.00 RON
X

Newsletter

Abonare la newsletter

Polichem

Kitonail lac de unghii

Disponibilitate
Nu e in stoc

 

73.00

RON (TVA inclus)

Compozitie

substanta activa este ciclopirox.Un gram de lac de unghii medicamentos contine ciclopirox 80mg.Celelalte componente sunt:acetat de etil,alcool etilic(96%),alcool cetostearilic,hidroxipropil chitosan si apa purificata.

Lacul de unghii Kitonail 80mg/g este un medicament eficient impotriva unui numar mare de fungi(ciuperci)(medicament antimicotic cu spectru larg)pentru utilizare locala la nivelul unghiilor de la maini si de la picioare,precum si la nivelul pielii din imediata vecinatate.

Acesta este utilizat pentru tratamentul infectiilor fungice usoare pana la moderate ale unghiilor(onicomicoze),determinate de fungi filamentosi si/sau alti fungi care pot fi tratati cu ciclopirox.

Substanta activa,ciclopirox,previne cresterea fungilor si ii distruge.Prin aceasta se imbunatateste aspectul unghiilor dumneavoastra.

Utilizare

Daca nu va este altfel prescris de catre medicul dumneavoastra,Kitonail 80mg/g lac de unghii medicamentos se aplica in strat subtire,o data pe zi,pe unghia sau unghiile infectate.Pentru aceasta,unghiile trebuie sa fie curate si uscate.Lacul de unghii medicamentos trebuie sa fie aplicat pe intreaga suprafata a unghiei si pe 5mm de piele inconjuratoare.Daca este posibil,Kitonail 80mg/g lac de unghii medicamentos trebuie sa se aplica,de asemenea,si sub marginea libera a unghiilor.

Kitonail 80mg/g lac de unghii medicamentos se lasa sa se usuce timp de aproximativ 30 de secunde.
Unghiile nu trebuie sa fie spalate timp de cel putin 6 ore de la aplicare,ca urmare se recomanda aplicarea seara,inainte de culcare.
Dupa aceasta perioada de timp,se pot urma practicile normale de igiena.

Kitonail lac de unghii medicamentos nu necesita inlaturarea cu ajutorul solventilor sau a materialelor abrazive(pila de unghii);este suficienta spalarea unghiilor cu apa.
Uneori dupa cateva zile de tratament,datorita unei spalari necorespunzatoare a unghiei,poate aparea pe suprafata acesteia o pelicula subtire,alba.
Pentru indepartarea ei este necesara o spalare atenta cu sapun neutru sau cu o periuta de unghii ori burete.In caz de indepartare neintentionata prin spalare,Kitonail 80mg/g lac de unghii medicamentos poate fi aplicat din nou.
Se recomanda indepartarea periodica a partilor libere ale unghiilor infectate,de exemplu prin taierea acestora.

Tratamentul trebuie continuat pana la disparitia bolii,ceea ce inseamna pana cand alte unghii sanatoase au crescut din nou,transparente sau aproape transparente.In mod normal,vindecarea completa a unghiilor de la maini se realizeaza in aproximativ 6 luni,iar a unghiilor de la picioare in aproximativ 9 pana la 12 luni.

Daca o unghie de la mana sau de la picior este afectata in proportie mare sau daca sunt afectate mai multe unghii,atunci se recomanda si un tratament suplimentar pe cale orala.

Atentionari

In caz de sensibilizare,va rugam sa intrerupeti tratamentul si sa va adresati unui medic.Similar tuturor tratamentelor topice ale onicomicozei,adresati-va medicului dumneavoastra pentru o eventuala asociere a unui tratament oral,daca mai multe unghii(peste5) sunt afectate sau mai mult de doua treimi din suprafata unghiei este modificata,precum si daca exista factori de risc,cum sunt diabetul zaharat si tulburari ale sistemului imunitar.

Evitati contactulcu ochii si mucoasele.Kitonail lac de unghii este numai pentru utilizare externa.Nu utilizati lac de unghii sau alte produse cosmetice pe unghiile tratate.

Daca sunteti gravida sau alaptati,daca credeti ca sunteti gravida sau planuiti sa deveniti gravida adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.Tratamentul cu Kitonail 80mg/g lac de unghii medicamentos poate fi inceput numai daca este absolut necesar dupa ce medicul specialist a evaluat cu atentie beneficiile fata de eventualele riscuri.

Nu utilizati daca:

-daca sunteti alergic(hipersensibil)la ciclopirox sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament
-la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani,datorita experientei insuficiente la aceasta grupa de varsta

Prezentare

flacon 3.3ml

Kitonail gel unghii

Contact la: 0748 204 252 0268/ 416 396 vanzari@farmaciathea.ro