Orar

L-V: 10:00 - 17:00

  

Tel.:
0268 416 396
Cosul meu
0
Produse
0.00 RON
X

Newsletter

Abonare la newsletter

Omega 3 Junior sirop 250ml Doppelherz

Disponibilitate
In stoc

 

53.00

RON (TVA inclus)

Indicatii 

Cu vitamine importante si continut ridicat de acizi grasi Omega-3, obtinuti din uleiuri de peste marin inalt purificate
Gustul delicios de fructe
Microincapsularea acizilor grasi Omega-3
Produs agreat chiar si de cei carora nu le place pestele

Doppelherz system Omega-3 Junior Sirop – Ajuta-l sa se faca mare!
Copiii, ca si adultii, traiesc experienta stresului pe mai multe planuri. De cele mai multe ori, stresul afecteaza puterea de concentrare, gestionarea relatiilor cu parintii, prietenii ori colegii. Pentru o imbunatatire a starii generale de bine, pentru a sprijini efortul intelectual depus de cei mici ori pentru a le furniza o doza in plus de energie, este recomandata suplimentarea nutritiei cu vitamine si minerale esentiale.

Care sunt principalele beneficii ale acizilor grasi Omega-3?
Acizii grasi Omega-3 au o insemnatate vitala pentru oameni, indiferent de varsta. Reprezentantii semnificativi ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentanoic (EPA) si acidul docosahexanoic (DHA), pe care organismul nu ii poate produce singur. Ei constituie o componenta esentiala a unei alimentatii sanatoase. Cu toate acestea, aportul de asemenea acizi grasi polinesaturati cu lant lung nu este intotdeauna cel optim pentru fiecare. Acest lucru este valabil si pentru copii si adolescenti. O sursa buna o constituie pestii de apa rece, ca de exemplu macroul, heringul sau sardelele. Dar nu oricarui copil sau adult ii place sa manance peste de mai multe ori pe saptamana.

De aceea, pentru un aport zilnic optim de acizi grasi Omega-3, minerale si vitamine necesare copilului tau, ai la dispozitie Doppelherz system Omega-3 Junior Sirop.

Cand este Doppelherz system Omega-3 Junior Sirop potrivit pentru copilul tau?
Acidul gras Omega-3 DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului, in conditiile unui consum zilnic de 250 mg de DHA.

Doppelherz system Omega-3 Junior Sirop contine, pe langa importantii acizi grasi Omega-3, si Vitaminele liposolubile A, D si E, precum si Vitaminele B si C, solubile in apa, esentiale pentru cresterea si dezvotarea copiilor. Astfel, Vitamina D este necesara pentru cresterea normala si dezvoltarea sistemului osos la copii.

Datorita unei tehnologii speciale de fabricatie, acizii grasi Omega-3 sunt prezenti in Doppelherz system Omega-3 Junior Sirop sub forma de perle micute cu gust neutru, fara gust de peste. Produsul este astfel deosebit de potrivit pentru copiii, tinerii, dar si pentru adultii carora nu le place pestele.

Mai multe informatii privind proprietatile nutrientilor din compozitia Doppelherz system Omega-3 Junior Sirop puteti gasi in prospectul disponibil.

Compozitie

Ulei de peste de mare 1070 mg - DHA 250 mg, EPA 54 mg; Vitamine A, D, E, C; Complex de vitamine B.

Administrare

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-7 ani, se recomanda administrarea a 15 ml (1 lingura) zilnic, in timpul mesei principale.
Pentru copiii cu varsta peste 7 ani, precum si pentru adolescenti si adulti, se recomanda administrarea a 30 ml (2 linguri), zilnic, in timpul mesei principale.
Administrare continua timp de 2-3 luni, urmate de o luna de pauza.

Prezentare

250ml

omega-3

Contact la: 0268 416 396 vanzari@farmaciathea.ro