Orar

L-V: 10:00 - 17:00

  

Tel.:
0748 204 252 0268/ 416 396
Cosul meu
0
Produse
0.00 RON
X

Newsletter

Abonare la newsletter

Termeni si conditii

Definitii

Prin “Farmacia THEA”, “farmaciathea.ro”, “site/ site-ul”, “noi” intelegem S.C. Farmacia THEA S.R.L. si serviciile sale oferite prin site-ul www.farmaciathea.ro.

Prin “Utilizator”, “Vizitator”, “Dvs.” intelegem  orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza  site-ul si/sau foloseste serviciile www.farmaciathea.ro.

Prin  “Client” intelegem orice persoana fizica sau juridica ce intiaza o comanda pe www.farmaciathea.ro.

Prin “Membru” intelegem orice persoana fizica sau juridica ce si-a deschis cont pe www.farmaciathea.ro.

Prin “Acord”, “Contract”, “Document”, “Termeni si conditii” intelegem prezentul contract.

Prin “Date personale” intelegem informatiile pe care le colectam de la dvs. si pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dvs., adresa, nr. de telefon (inclusiv mobil), pseudonimul, adresa de email, varsta, sexul, starea civila, dar mai pot include si alte informatii ca de exemplu detalii despre stilul de viata, obiceiuri la cumparaturi, pasiuni si interese.

Administratorul site-ului www.farmaciathea.ro (denumit in continuare farmaciathea.ro) este S.C. Farmacia THEA S.R.L. (denumita in continuare Farmacia THEA), cu sediul in Brasov, B-dul Victoriei nr. 10, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/1530/1991 si avand Codul Unic de Inregistrare (CUI): RO1114305.

Accesarea si utilizarea aplicatiilor acestui site reprezinta acceptarea si respectare tuturor termenilor si conditiilor detaliate in prezentul document, avand valoare contractuala deplina. Recomandam citirea cu atentie a documentului. Administratorul site-ului, Farmacia THEA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment orice prevedere, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui, fara o notificarea prealabila.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, incetati  imediat accesarea si utilizarea acestui site.

Folosirea in continuare a serviciilor site-ului nostru reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor precum si a modificarilor aduse prezentului contract.

 

Copyrigh

Cu exceptia parerilor utilizatorilor, continutul site-ului farmaciathea.ro – imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica WEB, logo, baza de date, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Farmacia THEA si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Farmacia THEA garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal pe site-ul farmaciathea.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei, fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect si complet numele, adresa, email, nr. de telefon si alte informatii utile. Acestea pot fi oricand corectate, actualizate sau sterse intrand in contul dvs. de pe site sau trimitand un mail la adresa contact @ farmaciathea . ro.

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Farmacia THEA nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. Farmacia THEA nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi.

Farmacia THEA poate, oricand doreste si fara a da socoteala, bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau poate sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Farmacia THEA poate, oricand doreste si fara a da socoteala, sa dezactiveze sau sa stearga imediat contul dvs. din cadrul site-ului si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile farmaciathea.ro, sau sa intrerupa furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara o notificare prealabila.

Mai mult, Farmacia THEA nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul farmaciathea.ro.

 

Securitatea datelor personale

Accesarea farmaciathea.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie utilizate, pastrate si prelucrate de Farmacia THEA. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Farmacia THEA sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Farmacia THEA prin orice mijloace de comunicare (posta, email, telefon, etc.). Farmacia THEA se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele dvs. personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Farmacia THEA se obliga sa respecte drepturile dvs. conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dvs. scrisa trimisa la adresa B-dul Victoriei nr. 10, Brasov, se obligasa: rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dvs. personale.

Farmacia THEA certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta serverele pe care ruleaza site-ul farmaciathea.ro va fi considerata o tentativa de fraudare; fapta constituie infractiune si se va pedepsi conform legislatiei in vigoare.

 

Descrierea produselor

Produsele sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil. Farmacia THEA  nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

Farmacia THEA nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Farmacia THEA va informa consumatorul despre indisponibilitatea produsului, iar sumele pe care consumatorul le-a platit vor fi rambursate in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile, in cazul in care Farmacia THEA  nu poate onora comanda.

Cu acordul consumatorului, Farmacia THEA poate livra un produs sau serviciu similar, de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre Farmacia THEA  a sumei platite de catre consumator.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Farmacia THEA si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, Farmacia THEA  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei Farmacia THEA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Farmacia THEA  de la acest client.

Farmacia THEA are contracte de revanzare (re-seller) cu furnizorii marcilor prezente pe site-ul nostru. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anume marca sau un anume produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului.

 

Preturile produselor

Preturile prezentate includ TVA (9% sau 19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul platit de client este format din pretul produselor comandate plus taxa de curier. Nu se percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe in plus, va rugam sa ne instiintati imediat la adresa contact @ farmaciathea . ro.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site nu pot fi revandute sau distribuite in scopuri comerciale. Farmacia THEA isi rezerva dreptul sa limiteze achizitionarea produselor la un numar de produse/ persoana.

Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari neanuntate.

Farmacia THEA nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”. Farmacia THEA nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Promotiile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de Farmacia THEA. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de email. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada mentionata sau in limitele stocurilor disponibile. Farmacia THEA nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor din promotii si isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

 

Livrarea produselor

Farmacia THEA isi rezerva dreptul de a efectua validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica sau prin email a clientilor.

La livrare este necesara semnatura de primire si verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu va fi acceptata. Nu ne asumam responsabilitatea pentru defectele datorate transportului.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul va reveni inca o data,  dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

In mod normal, termenul de livrare al produselor se incadreaza intre 12 si 48 de ore din momentul inregistrarii comenzii in serverele farmaciathea.ro. Cu toate acestea, Farmacia THEA isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale. Farmacia THEA isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

 

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor “Termeni si Conditii” se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Farmacia THEA isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Farmacia THEA la adresa de e-mail vanzari @ farmaciathea . ro, prin fax, la numarul 0268/ 41 63 96 sau scanata pe email vanzari @ farmaciathea . ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul nostrum.

In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferenta de bani. In cazul in care suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta de bani in momentul livrarii. Pentru aceasta ultima situatie, ca si pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

Limitarea responsabilitatii

Companiile, produsele sau serviciile mentionate pe site-ul nostru sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. Nu ne asumam responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe site. Nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul comentariilor postate de utilizatori si ne asumam dreptul de a sterge comentariile ce incalca prezentul contract sau sunt incompatibile cu continutul site-ului.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

 

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin posta la sediul Farmacia THEA, adresa: B-dul Victoriei nr. 10, Brasov.

In situatia mentionata mai sus, dvs. veti returna folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut livrarea, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat,  in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de dvs. Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate, până la momentul rambursării banilor.

Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate certificate ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. Farmacia THEA se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre dvs a contractului. Modul de contactare şi datele noastre se regasesc in pagina “Contact”.

Potrivit dispozitiilor art. 10 lit. c) din O.G. nr. 130/2000, produsele farmaceutice livrate nu pot face obiectul denuntarii unilateral a contractului, deoarece, prin natural or, se pot degrada ori deteriora rapid.

 

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dvs. si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestui site nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

farmaciathea.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

 

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizare farmaciathea.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti “Termeni si Conditii”, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.