Orar

L-V: 10:00 - 17:00

  

Tel.:
0748 204 252 0268/ 416 396
Cosul meu
0
Produse
0.00 RON
X

Newsletter

Abonare la newsletter

Beacons Pharmaceuticals

NurAID II 901180 capsule - 2+1 PACHET PROMO

Disponibilitate
In stoc

 

6,550.00

RON (TVA inclus)

La 2 cutii NurAID II achizitionate din farmacia noastra, primiti o cutie cu 40% reducere - pret pachet 3 cutii - 6550 RON

Pretul 2520 RON este pentru o cutie NurAID II.**

**Livrare curier Cargus - 100 lei (asigurare de transport + valoarea declarata a coletului) sau ridicare personala din farmacie, B-dul Victoriei nr. 10, Brasov.

Compozitie

Extract uscat din: rădăcină de Astragalus membranaceus, rădăcină de Salvia miltiorrhiza, rădăcină de Paeonia lactiflora, rizom de Ligusticum chuanxiong, rădăcină de Angelica sinensis, floare de Carthamus tinctorius, sămânță matură de Prunus persica, rădăcină de Polygala tenuifolia și rizom de Acorus tatarinowii; capsulă (hipromeloză, dioxid de titan, FD&C Blue 1); agenți de încărcare (maltodextrină și dextrină); agent antiaglomerant (stearat de magneziu).

Indicatii

Nuraid II este un supliment alimentar care ajută la recuperarea pacienților după ce aceștia au suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Nuraid II conține 9 extrate din plante riguros selectionate, folosind rețete din medicina tradițională chineză.

NurAiD II este un tratament pe baza de extracte naturale din plante care permite pacientilor care au suferit un AVC sa amplifice si sa accelereze recuperarea. Acesta creste sansele pacientilor de a-si regasi autonomia si de a-si recapata functiile motorii si senzoriale.

NurAiD II este un complement alimentar activator al recuperarii. Studiile clinice sugereaza utilizarea NurAiD II pana la 6 luni dupa aparitia unui AVC (accident vascular cerebral). Datele farmacologice sugereaza Inceperea tratamentului cu NurAiD II cat mai curand posibil dupa aparitia unui AVC ischemic si dupa stabilizarea pacientului In urma unui AVC hemoragic.

NurAiD II actioneaza prin stimularea secretiei de BNDF (Brain-Derived Neurotrophic Factor) care actioneaza asupra unor neuroni de la nivelul sistemului nervos central si periferic ajutand la supravietuirea celulelor nervoase existente, Incurajand totodata cresterea si diferentierea noilor sinapse si a noilor neuroni. In acelasi timp NurAiD II stimuleaza proliferarea precursorilor neuronali si maturarea lor.

Potrivit studiilor, exista de 2,4 ori mai multe sanse de recuperare a autonomiei, reducerea cu 70% a deficitelor motorii legate de AVC si o majorare a recuperarii viziunii si limbajului.

NurAiD II este un tratament natural compus din 9 ingrediente naturale de origine vegetala: radacina de astragalus, radacina de salvie, radacina de bujor, rizom de leustean, radacina de angelica sinensis de China, sofranel, radacina de polygala, rizom de iarba dulce si piersica.

Pana In prezent nu exista contraindicatii pentru acest tratament si nici nu exista studii clinice cu privire la potentialele efecte asupra copiilor, femeilor Insarcinate sau care alapteaza. Au fost raportate cateva cazui rare de dureri de cap, greata si varsaturi, tranzitorii si moderate. Din fericite NurAiD II nu afecteaza functiile renale, hepatice, hematologice ori cardiace si nu au fost descoperite interactiuni medicamentoase.

Administrare

Doza recommandată de NurAID II este de 2 capsule de 3 ori pe zi.

Ambalajul de 180 capsule acoperă tratamentul pentru o lună. Cura recomandată este de 3 luni.

Prezentare

91g - 180 capsule/ cutie

**Livrare curier  - 100 lei (asigurare de transport + valoarea declarata a coletului) sau ridicare personala din farmacie, B-dul Victoriei nr. 10, Brasov.

Nuraid oferta

Contact la: 0748 204 252 0268/ 416 396 vanzari@farmaciathea.ro